MENU

Sinds eind oktober heeft Etage 0 een nieuwe Managing Director. Een Etage 0-er van het eerste uur, dus wellicht een bekend gezicht voor sommigen, maar zeker niet voor iedereen. Hoog tijd voor een nadere kennismaking dus! 

Wie ben je?
“Mijn naam is Anja van Ginkel, ik ben 41 jaar en woon in Almere. Ik ben daarheen verhuisd voor de liefde en woon er met veel plezier, samen met mijn man en mijn twee dochters van 12 en 8 jaar.”

Wat wilde je vroeger worden?
“Ik wilde toen ik klein was altijd Indiana Jones worden, het avontuur en al dat reizen trok me enorm. Ik heb ook Culturele Antropologie gestudeerd, dat is behoorlijk wat anders ja! Nu zit ik op de Zuidas. Het kan gek lopen.”

Hoe liep dat dan?
“Ik moest mijn studie zelf betalen, dus toen ik die had afgerond had ik een behoorlijke studieschuld opgebouwd die ik moest zien af te lossen. Met een achtergrond in antropologie beland je toch vaak bij stichtingen, NGO’s of de overheid, en die betalen minder goed. Zo ben ik de consultancy ingerold. Het bedrijfsleven bleek ik ook heel leuk te vinden, met name de HR kant richting de executive search trok me. Dat heb ik vrij lang gedaan, waarvan de laatste paar jaar als zzp´er.

Tot ik op een gegeven moment wel weer behoefte had om onderdeel te zijn van een team, om samen met anderen te bouwen. Zo belandde ik bij Etage 0, daar begon ik in 2018 in de rol van Recruitment Manager, waarbij ik verantwoordelijk was voor recruitment. Omdat Etage 0 echter nog zo klein was, was ik eigenlijk overal bij betrokken. En sinds twee maanden ben ik dus gestart in mijn nieuwe rol als Managing Director.”

Hoe waren de afgelopen drie jaar bij Etage 0 voor jou?
“Heel mooi en bijzonder. Het mooiste vind ik de snelheid en de afwisseling. Niet één dag is hetzelfde. Dat is precies de dynamiek die ik fijn vind, er gebeuren continu dingen die je aandacht vragen. Ik functioneer goed onder druk, heb een beetje stress nodig om lekker te werken. Ik heb de afgelopen drie jaar ook heel veel geleerd, met name over het bouwen en laten groeien van een bedrijf, hoe houd je dat oorspronkelijke DNA vast, welke mensen heb je nodig en ga zo maar door.”

Wat zijn bijzondere momenten voor je?
“Wat ik altijd heel bijzonder vind, is wanneer ik tijdens een Etage 0 event of borrel met de medewerkers spreek, ik echt onder de indruk ben van de bevlogenheid en hoe leuk deze mensen zijn! We gaan met Etage 0 voor de 9+ in alles wat we doen en dat zie je ook echt terug bij de mensen die bij ons werken. Ook de groei van Etage 0 van de afgelopen drie jaar maakt me trots.”

Wat vind je buiten Etage 0 leuk om te doen?
“Ik heb eigenlijk momenteel weinig leven buiten Etage 0, nu je het zo vraagt haha! Ik ben wel een beetje een workaholic ja, maar dat gaat vanzelf, omdat ik het zo leuk vind. Maar ik vind het bijvoorbeeld mooi om met mijn dochters naar de manege te gaan, die beiden paardrijden en gek van paarden zijn. Ik heb zelf ook paardgereden en wil dat in de toekomst ook graag weer gaan doen. En verder houd ik van tuinieren, wandelen en uit eten gaan.”

Welke stempel wil je op Etage 0 drukken?
“Ik vind het vooral belangrijk om de kwaliteit die Etage 0 al vanaf het begin kenmerkt te waarborgen. Dat is mijn missie. En verder gaan we onze groeiambities realiseren, daar ga ik mij vooral op richten de komende tijd. En natuurlijk gelijktijdig zorgen dat Etage 0 het bruisende en sterke geheel blijft dat het nu is. Met het fantastische team dat er nu zit heb ik daar alle vertrouwen in!”

Tot slot, waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?
“Een goedgevulde burrito. Als je die onder mijn neus houdt ben ik meteen wakker, haha!”

Kennis . 2 april 2021 . Voor jouw carrière

Webinar KYC – 2021 and beyond…

De aftrap naar een netwerk waar we van elkaar kunnen leren! Afgelopen december organiseerde Etage 0 in samenwerking met Trends4fi het online event ‘KYC - 2021 and beyond’. Beleidsmakers en eindverantwoordelijke lijnmanagers op het gebied van Financial Crime gingen samen met Andrea Wiegman, trendonderzoeker van de FIOD en projectmanager van het Trends4fi-platform, de diepte in. Want waar moeten we ons op voorbereiden? En waar liggen de kansen en uitdagingen?

Kennis . 27 mei 2021 . Voor jouw carrière

Recruitment Traineeship

Ben jij (bijna) klaar met je studie en opzoek naar je eerste ‘echte’ baan in de zakelijke dienstverlening?  Wil jij aan de slag bij een dynamisch bedrijf, waar je vanaf dag 1 het verschil kunt maken en talloze mogelijkheden krijgt om jezelf pijlsnel te ontwikkelen? 

Boost jouw carrière

Boost jouw carrière. Toegang tot ons kennisplatform & andere team professionals.

 

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10