MENU

Ik zoek experts

Een antwoord op ieder vraagstuk

Onze mensen zijn experts in het opsporen van verdachte transacties en fraude. Ze zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau en helpen graag mee met het oplossen van lastige vraagstukken.

CDD, KYC & transactiemonitoring

Onze experts op het gebied van Customer Due Diligence, Know Your Customer en transactiemonitoring zorgen ervoor dat organisaties blijven voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wouter Kerkman

Business Manager

Bijzonder beheer & banking

Wij weten precies wat te doen bij tegenslagen. Onze experts op het gebied van bijzonder beheer en banking staan ondernemers en particulieren bij. Ze analyseren de situatie, maken de juiste vertaalslag en bieden direct een gezond perspectief. Zodanig dat de risico’s voor de organisatie beperkt blijven.

Yoeri Vergouw

Business Manager

Legal

Wijzigingen in financiële wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op. Vanuit deskundigheid en creativiteit helpen onze experts bij het signaleren en terugdringen van juridische risico’s. Wij helpen de reputatie van de organisatie te beschermen.

Frank den Dulk

Business Manager

Onze visie

Wij zijn als specialistische speler als geen ander in staat om in korte tijd een belangrijke bijdrage te leveren aan lange termijn resultaten. Etage 0 levert nooit middelmaat maar altijd perfecte en waardevolle matches op ieder niveau.

Wij garanderen de beste matches

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10