MENU

Ben jij benieuwd hoe de werkdag van een van onze CDD-analisten eruit ziet? Wat hun verantwoordelijkheden zijn? Waar ze energie van krijgen en wat Etage 0 voor hen heeft betekend?
In dit interview spreken we Marwin Hut en geeft hij antwoord op onder andere bovenstaande vragen.

Hoe lang ben je nu werkzaam bij Etage 0?
Ik ben sinds 22 februari werkzaam bij Etage 0, inmiddels dus al drie maanden.

Hoe ben je met Etage 0 in contact gekomen?
Ik was op zoek naar een functie die beter aansloot op mijn opleiding, Jay van Etage 0 nam contact met mij op en introduceerde mij met het vakgebied van CDD/KYC analist. Na zijn uitleg werd ik enthousiast en ging ik solliciteren!

Waarom heb je destijds voor een detacheringsbureau gekozen en wat zijn voor jou de voordelen?
Het grootste voordeel van een detacheringsbureau is naar mijn idee de flexibiliteit die je hebt om met hun hulp het beste carrière pad voor jezelf te vormen. Dat kan in verschillende functies binnen dezelfde organisatie zijn, maar ook dezelfde functie bij verschillende organisaties.

Wat is je functie en wat zijn hiervoor je verantwoordelijkheden?
Ik ben junior KYC-analist bij ABN AMRO. Ik werk op de afdeling Retail aan een Remediation programma. Ik ben verantwoordelijk voor het opbouwen van klantdossiers, het schrijven van risicoanalyses voor deze klanten en soms (indien nodig) contact opnemen met deze klanten.

En hoe ziet een werkweek eruit voor jou? Verschillen de werkdagen veel van elkaar?
In grote lijnen zien de werkdagen er tot nu toe wel hetzelfde uit (als je de opleidingsweken niet meetelt, want dan is alles natuurlijk heel anders), maar de variatie van de werkdagen zit hem juist in hoe verschillend de klanten zijn.

Waar krijg je energie van tijdens je werk?
In een fijn tempo dossiers afhandelen en complimenten krijgen van collega’s die het werk controleren.

Wat vind je belangrijk in een functie en het team?
In een functie vind ik het belangrijk dat je goed wordt ondersteund en in een team is het belangrijk dat je makkelijk met elkaar kan communiceren en ook ruimte maakt voor niet werk gerelateerde praatjes.

Hoe ga jij om met thuiswerken? En heb je tips voor anderen?
Ik probeer een vaste routine te hebben bij het opstarten en het afsluiten van de dag, in mijn geval het openen van de gordijnen van de slaapkamer en het sluiten ervan aan het eind van de dag. Ook is het fijn om werk en relax tijd zoveel mogelijk in aparte ruimtes te doen.

Heb jij na het lezen van dit interview meer vragen over de verantwoordelijkheden van onze CDD-analisten of Marwin zelf? Neem dan contact op met onze Recruitment Manager Anja van Ginkel 06 26 70 64 84 of Marwin 06 18 15 64 24.

Kennis . 2 april 2021 . Voor jouw carrière

Tips thuiswerken

6 tips… zo werk je effectief thuis! Of de avondklok nou wel of niet wordt afgeschaft, we blijven voorlopig nog wel even thuis werken. Wat begon als een luxe met meer vrijheid en geen reistijd, begint nu voor velen wel erg lang te duren. Motivatie is soms ver te zoeken en vergaderen via Teams of Zoom wordt langzaamaan behoorlijk eentonig. Om ervoor te zorgen dat we allemaal toch het meeste uit onze dag kunnen halen hebben wij voor jullie 6 tips voor een zo effectief mogelijke werkdag. 

Kennis . 2 april 2021 . Voor jouw carrière

Webinar KYC – 2021 and beyond…

De aftrap naar een netwerk waar we van elkaar kunnen leren! Afgelopen december organiseerde Etage 0 in samenwerking met Trends4fi het online event ‘KYC - 2021 and beyond’. Beleidsmakers en eindverantwoordelijke lijnmanagers op het gebied van Financial Crime gingen samen met Andrea Wiegman, trendonderzoeker van de FIOD en projectmanager van het Trends4fi-platform, de diepte in. Want waar moeten we ons op voorbereiden? En waar liggen de kansen en uitdagingen?

Boost jouw carrière

Boost jouw carrière. Toegang tot ons kennisplatform & andere team professionals.

 

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10