MENU

Ontwikkel jezelf

Level up

Opleiding &
trainingen

Vergroot je kennis en verhoog je marktwaarde met ons opleidingsaanbod.

Kennisvideo’s

Tips en trucs voor nog betere sollicitatiegesprekken en cv’s. Meld je aan en krijg toegang.

Loopbaanpaden

Kies de loopbaan die past bij jouw ambitie.

Stay ahead

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche met deze artikelen:

Wat je moet weten

Veelgestelde vragen over werken via Etage 0

Detachering

Wat houdt detachering bij Etage 0 in?

Wij hebben een breed aanbod aan uitdagend functies bij mooie opdrachtgevers in de financiële sector beschikbaar. Na een gedegen selectietraject matchen we jou met één van die opdrachtgevers en krijg je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarbinnen je meerdere opdrachten kunt vervullen. En omdat we graag een lange termijn relatie met je aangaan kan deze overeenkomst worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Zo kan je je via ons optimaal ontwikkelen.

Wat voor opdrachten kan ik doen?

Door middel van een gesprek met één van onze recruiters krijgen wij een goed beeld wat bij jou maar ook bij jouw ontwikkeling past. Misschien heb je altijd bij kleine bedrijven gewerkt en wil je nu graag bij een grote corporate ervaring opdoen? Of misschien heb je altijd in een heel gestructureerde omgeving gewerkt en wil je nu juist wat meer pionieren en meedenken over processen. Kortom, we kijken samen waar je ambities liggen en welk groeipad je wil bewandelen. De keuze voor een opdrachtgever is daarop gebaseerd.

Hoe ziet een carrière bij Etage 0 eruit?

Mocht je nieuw zijn in een bepaald vakgebied dan start je in een junior functie en maken we samen met jou een plan om te kunnen groeien naar een medior-, senior- of expert positie. Zodra jij toe bent aan een volgende stap koppelen we jou aan een functie die daarbij past.

Als je al meer ervaring hebt kunnen we jou plaatsen op een passende en uitdagende functie en helpen we je vanuit daar met het verder ontwikkelen van je carrière. Dat doen we door steeds een goede match te vinden die past bij jouw kennis en ambitie.

Wat doet Etage 0 voor mij?

Waarom solliciteren bij Etage 0:

Wij gaan voor de perfecte match en kijken hiervoor verder dan jouw cv. De persoon achter het cv, met alle eigen karaktereigenschappen en competenties is leidend bij ons. Deze persoonlijke benadering vinden wij belangrijk omdat wij alleen dan onze kandidaten goed kunnen helpen bij het vinden van een passende opdracht. Bovendien, mensen die op de juiste werkplek zitten voelen zich goed en functioneren beter. Win-win dus.

Welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt Etage 0?

Voor elke Etage 0-er geldt dat er een basis opleidingstraject is dat wordt doorlopen. Zowel op het gebied van technische-en kennis skills als op basis van soft skills, zoals persoonlijke effectiviteit en het aansturen van een team. Daarnaast is er ruimte, tijd en geld beschikbaar voor maatwerktrajecten op basis van jouw ambities.

Hoe worden Etage 0-ers begeleid?

Onze professionals worden gekoppeld aan een fieldmanager van Etage 0 die regelmatig contact met je onderhoudt. Over hoe het gaat op je huidige opdracht, hoe de feedback is van de klant, of er nog iets nodig is voor je ontwikkeling of je loopbaan. En natuurlijk hoe het met jou persoonlijk gaat. De fieldmanager is jouw aanspreekpunt bij Etage 0 en kun je altijd en overal voor benaderen.

Solliciteren

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Het sollicitatieproces begint bij een telefonische intake met een van onze recruiters. We kijken dan of jij in hoofdlijnen bij ons past, én vice versa natuurlijk. Daarna volgt een gesprek waarin we je beter willen leren kennen. Wie ben je? Wat drijft je? De antwoorden op deze vragen geven ons namelijk ook inzicht in wat op professioneel gebied bij je past. Als ook dat gesprek voor beide partijen goed is bevallen gaan we op zoek naar een opdrachtgever. Door sommige opdrachtgevers wordt gevraagd een kort assessment maken. Hierin begeleiden we jou, zodat je de best mogelijke score behaalt. Ook coachen we je voor het intakegesprek met de opdrachtgever zodat je vol zelfvertrouwen op intake gaat. Wil de opdrachtgever hierna met je in zee? Gefeliciteerd, dan ben je aangenomen!

Hoe bereid ik mij voor op solliciteren bij Etage 0?

Simpel: kijk daarvoor bij het sollicitatiegedeelte van deze site. Daar vind je veel nuttige kennisvideo’s om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen. Maar het allerbelangrijkste? Wees gewoon jezelf.

De eerste indruk telt bij jouw sollictatiegesprek

Meer kennisvideo’s vraag je hier aan

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10