MENU

Wat doet een detacheringsbureau? Naar welke mensen zijn wij opzoek en wat zijn de voordelen? Deze vragen krijgen we vaker en vroegen daarom onze Recruiter Consultant Brecht naar de antwoorden.

In deze video legt Brecht uit wat Etage 0 doet, wat zijn verantwoordelijkheden zijn als Recruiter en met wie Etage 0 samenwerkt. Ook wordt uitgelegd naar welke professionals Etage 0 opzoek is, welke voordelen detachering voor jou heeft en hoe jij het maximale uit jezelf en carrière kan halen.

Heb je toch nog een paar vragen of wil je met Brecht in contact komen om de verschillende mogelijkheden te bespreken?

Neem dan contact op via brecht@etage0.nl of 06 21 92 30 26. 

Kennis . 22 april 2021 . Voor opdrachtgevers

3 vragen over KYC-experts beantwoord

Projecten binnen CDD en KYC zijn enorm. In veel gevallen gaat het om honderden tot duizend mensen binnen één project. De vraag naar analisten met de juiste skills en drijfveren stijgt met de dag, het aanbod is echter zeer beperkt.  

Kennis . 2 april 2021 . Voor jouw carrière

Webinar KYC – 2021 and beyond…

De aftrap naar een netwerk waar we van elkaar kunnen leren! Afgelopen december organiseerde Etage 0 in samenwerking met Trends4fi het online event ‘KYC - 2021 and beyond’. Beleidsmakers en eindverantwoordelijke lijnmanagers op het gebied van Financial Crime gingen samen met Andrea Wiegman, trendonderzoeker van de FIOD en projectmanager van het Trends4fi-platform, de diepte in. Want waar moeten we ons op voorbereiden? En waar liggen de kansen en uitdagingen?

Boost jouw carrière

Boost jouw carrière. Toegang tot ons kennisplatform & andere team professionals.

 

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10