MENU

Ben jij (bijna) klaar met je studie en opzoek naar je eerste ‘echte’ baan in de zakelijke dienstverlening?  Wil jij aan de slag bij een dynamisch bedrijf, waar je vanaf dag 1 het verschil kunt maken en talloze mogelijkheden krijgt om jezelf pijlsnel te ontwikkelen?

Lees dan snel verder! 

Want Etage 0 stopt al haar ervaring met het ontwikkelen van HBO en WO’ers in een nieuw traineeship, waarin je leert wat recruiten echt inhoudt. Het vak van recruiter is veelzijdig en dynamisch en vormt een uitstekende basis voor veel andere mooie functies in de zakelijke dienstverlening.

Als recruiter ben je de verbindende schakel tussen onze hoogopgeleide kandidaten en onze klanten in de top van de financiële sector. Je gaat kandidaten vinden, interviewen en binden aan Etage 0. Deze match je met onze opdrachtgevers. Hierbij let je vooral op de persoon, zijn potentieel en waar de kandidaat gelukkig van wordt.  Word je hier blij van én beschik je over het juiste DNA, maar je hebt geen ervaring hierin? Geen probleem, wij leren je alle ins en outs van het vak!

 Wie ben jij?  

  • Je maakt makkelijk contact en bent extravert. Je durft groots te dromen en bent gedreven en ambitieus.
  • Je wilt graag jezelf kunnen zijn in je werk, je zit goed in je vel en hecht aan authenticiteit en écht contact.
  • Je neemt verantwoordelijkheid en wilt impact hebben omdat je werk er echt toe doet. En dit vraag om een groot zelf reflecterend vermogen en learning agility.
  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond, bent commercieel, zorgvuldig en goed in je schriftelijke communicatie.
  • Je houdt van gezelligheid, borrels, feesten en gaat graag mee varen over de Amsterdamse grachten in onze Etage 0 Sloep!

Wat gaan wij voor je doen? 

  • Je start in ons recruitment traineeship, hier gaan wij in 2 maanden een toprecruiter van je maken.
  • Je krijgt intensieve begeleiding en coaching zowel d.m.v. trainingen, rollenspellen met acteurs als door samen te werken met je buddy, een ervaren Etage 0 Recruiter.
  • Baangarantie: na het succesvol afronden van dit trainneeship heb je gegarandeerd een baan als recruiter bij Etage 0.
  • Je komt te werken in een super ambitieuze omgeving, waar je vooral gestimuleerd wordt om te leren en het beste uit jezelf te halen.

Wie zijn wij? Over Etage 0: 

Etage 0 is dé detacheerder binnen de financiële sector, met als drijvende kracht de ruim 100 (Young) Interim Professionals die bij onze klanten werkzaam zijn. Omdat we kwaliteit vooropstellen en weten waar we over praten blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij garanderen de beste matches met de allerbeste mensen. Daarbij is de match op persoonlijkheid en mentaliteit even belangrijk als op cv. Alleen dan is het ècht een perfecte match. En dat is onze missie, voor minder doen we het niet!

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Stuur dan je cv en motivatie naar Etage 0 of bel met Anja van Ginkel 06-26706484.

Kennis . 2 juni 2021 . Voor jouw carrière

Interview met CDD-Analist, Marwin Hut

Ben jij benieuwd hoe de werkdag van een van onze CDD-analisten eruit ziet? Wat hun verantwoordelijkheden zijn? Waar ze energie van krijgen en wat Etage 0 voor hen heeft betekend?
In dit interview spreken we Marwin Hut en geeft hij antwoord op onder andere bovenstaande vragen.

Kennis . 6 april 2021 . Voor jouw carrière

Q&A met Brecht over de ins en outs van detachering

Wat doet een detacheringsbureau? Naar welke mensen zijn wij opzoek en wat zijn de voordelen? Deze vragen krijgen we vaker en vroegen daarom onze Recruiter Consultant Brecht naar de antwoorden.

In deze video legt Brecht uit wat Etage 0 doet, wat zijn verantwoordelijkheden zijn als Recruiter en met wie Etage 0 samenwerkt. Ook wordt uitgelegd naar welke professionals Etage 0 opzoek is, welke voordelen detachering voor jou heeft en hoe jij het maximale uit jezelf en carrière kan halen.

Boost jouw carrière

Boost jouw carrière. Toegang tot ons kennisplatform & andere team professionals.

 

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10