MENU

Werkwijze
1

Analyse & oplossing

Vanuit onze jarenlange ervaring met capaciteitsvraagstukken maken wij een analyse van een vraagstuk of behoefte met de intentie een duidelijke oplossing te bieden. Denk aan een helder profiel van de ideale expert of een plan van aanpak voor bijvoorbeeld capaciteitsplanning.

2

Realisatie oplossing

De oplossing die uit de analyse volgt, wordt door ons uitgevoerd. Dit kan betekenen dat wij een aantal passende experts aanbieden of dat we samen met het team een proces optimaliseren.

3

Service & advies

Wij volgen de gerealiseerde en geïmplementeerde oplossing op de voet en zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Naast deze continue service adviseren wij de organisatie als wij verbeterpunten signaleren.

Dit bieden we aan

Etage 0 levert maatwerk. Om een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan een veilige en solide financiële wereld is in sommige gevallen detachering de beste oplossing, maar  detavast behoort ook tot de mogelijkheden.

Detachering

Wij garanderen een perfecte match. Alles moet kloppen: inhoud, expertise en persoonlijkheid. Experts van Etage 0 krijgen zowel basistrainingen als specialistische en vakinhoudelijke trainingen. Hierdoor beschikken zij altijd over up-to-date kennis en certificeringen.

Detavast

Experts die in aanmerking komen voor een detavast-constructie worden door ons voorbereid en getraind voor een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Het resultaat? Een expert die goed bij de organisatie past en zelfstandig werkt.

Onze garanties

Etage 0 levert uitsluitend perfecte en waardevolle matches op elk gewenst niveau. Wij maken het verschil.

De perfecte match

Door inzet van slimme en kundige experts leveren wij op zeer korte termijn een structurele bijdrage aan het oplossen van specifieke vraagstukken binnen CDD, KYC en bijzonder beheer.

Kwaliteit & kennis

Wij verhogen de norm voor het oplossen van vraagstukken binnen de bancaire sector. Dat begint bij de kennis en kunde van onze experts. Met een specialist is de organisatie op korte termijn in staat om op lange termijn resultaten te behalen.

Snel & betrokken

Wij streven naar de beste oplossing voor een specifiek probleem én denken altijd een stap vooruit. Door ons uitgebreide netwerk van experts kunnen we de organisatie snel koppelen aan de juiste match.

Mentaliteit & cultuur

Naast dat wij onze experts basis-, specialistische en vakinhoudelijke traningen aanbieden, worden ze bij ons ook onderdeel van onze bredere netwerkclub; Team Professional. Daarbinnen wordt kennis gedeeld en worden probleemstellingen besproken. Dit zorgt ervoor dat onze experts zich continu blijven ontwikkelen.

Team Professional

Naast dat wij onze experts basis-, specialistische en vakinhoudelijke trainingen aanbieden, zorgen we ook dat ze onderdeel worden van een bredere netwerkclub, Team professional. Daarin wordt kennis gedeeld en worden probleemstellingen besproken.

Over ons

Etage 0 levert een duurzame bijdrage aan een veilige en solide financiële wereld. Met onze kennis en expertise maken wij het verschil.

Ons team van experts

Een pool van experts staat klaar om vraagstukken op te lossen. Neem contact met ons op voor het vinden van de perfecte match.

Business Manager Lending & Recovery

Yoeri Vergouw

Recruitment Manager

Anja Tjeenk Willink van Ginkel

Wij garanderen de beste matches

Beoordeling Feedback Company: 9.2 / 10